MILO SE USPANIČIO Šalje plaćenike na ustoličenje Metodija u Beranama!
EPA

Naime, kako se saznaje, DPS je planirao da na ustoličenju ispred manastira Đurđevi Stupovi pošalje plaćenike koji će kao pristalice DF-a izviždati premijera Zdravka Krivokapića.

Za taj incident bi se optužio direktno DF.

Na taj način bi se pogoršali odnosi unutar parlamentarne većine i minirao proces rekonstrukcije Vlade koji bi podrazumevao uključivanje političara iz DF-a u Vladu Zdravka Krivokapića.

OPOZICIJA U PANICI

Nakon što je premijer Krivokapić otvorio mogućnost za rekontrukciju Vlade i uključivanje političara iz partija koje tvore parlamentarnu većinu, pa samim tim i iz DF-a, opoziciju je obuhvatila panika.

DPS-ovi funkcioneri danima “liju suze” nad sudbinom Crne Gore, ukoliko DF bio deo rekontruisane Vlade. Pa sam gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković je juče izjavio da se taj scenario ni po koju cenu ne sme dozvoliti.

U skladu sa tim naumom DPS se očigledno odlučio za ovaj očajnički korak, koji je će biti osujećen pravovremenom reakcijom policije i redarske službe ispred samog manastira.

Takođe, verni narod ne bi trebalo da nasedne ni na ovu provokaciju DPS-a koji očito ne bira sredstva samo da ostvari svoj cilj, a to je trenutno, dodatno zavađanje naroda u Crnoj Gori koje treba iskoristiti za povratak na vlast, naravno u dilu sa Drugom familijom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jokso

24.09.2021 16:58

U Beranama mogu samo.po njusci da dobiju samo neka dodju ajde cekamo vas!