KRIVI, UMEŠ LI DA BROJIŠ? Neko nije radio svoj posao, a taj neko si bio ti!
Foto: Printscreen

„Neko nije radio svoj posao, preispitaću svačiju ulogu“, reče Krivi dan nakon ustoličenja Joanikija na Cetinju.

U narednih sedam dana će se naći odgovorni pojedinci za brojne incidente i biti procesuirani, tvrdio je Zdravko.

Danas je, evo, osmi dan, umeš li da brojiš? Zašto ćutiš? Hoćeš li ispuniti makar jedno obećanje ili se najzad skloniti i pustiti nekog ozbiljnijeg na svoje mesto, nekog ko, za početak, ima kičmu.

Crnogorski Velja Nevolja se kliberi na slobodi, napadnuti policajac, izgleda, odustaje da ga krivično goni, a komita Dritan se izvinjava Cetinjanima što im policija nije dozvolila da spale Cetinjski manastir.

U međuvremenu istaknuti predstavnici rulje, koja sebe naziva komitama, javno prete Srbima i srpskoj crkvi, urličući sa Cetinja davno zaboravljene partizanske krilatice.

Zdravko hoće, al’ Dritan mu ne da, drž’ me Dritane da ih ne pohapsim!

Hoćeš li se i ti Zdravko sada izviniti Velji i Milu ili Cetinjanima? Ili Srbima? Izvini se Velji što te tukao, pa da opet budete drugari.

Danas će u Tirani Krivi razgovarati sa Angelom Merkel, u Tirani jer u Crnu Goru niko ne želi da dođe.

Ali ako ga puste, jer se na društvenim mrežama pojavila neproverena informacija, kako je Zdrale na put krenuo jutros, ali na graničnom prelazu dogodila se, kako se tvrdi na društvenim mrežama, neprijatnost! Navodno, premijer je vraćen s granice pošto je utvrđeno da ne poseduje PCR test, niti je vakcinisan protiv kovida 19.

Kako se navodi, postoje svedoci koji su videli Krivokapića da je pokušao da uđe u Albaniju, ali bezuspešno! Nakon svega, odlučeno je da se Krivokapić se u Tiranu prebaci avionom, ali će prethodno uraditi PCR test.

Pre nedelju dana, 6. septembra, samo dan nakon ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija, premijer Zdravko Krivokapić održao je pres konferenciju gde je najavio da će u narednih 7 dana doći do ispitivanja motiva protesta, ko su odgovorni pojedinci, i da će isti biti procesuirani.

Nedelju dana kasnije, ništa. Neko nije radio svoj posao, a taj neko, Krivi, si bio ti.

(Region)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading