NE MOŽE MU SE VEROVATI Abazović okrenuo ploču!
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

On je ocenio da će vladajuća koalicija prevazići i ovu krizu i dodao da je čitav događaj u vezi ustoličenja Mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija sproveden perfektno.

Jučerašnju izjavu da će oboriti vladu, ako bude smenjen ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović, nazvao je upozorenjem.

 

LOŠE SU GA RAZUMELI?

 

- Ne bih tu rečenicu ili tu izjavu doživio zlonamerno, kako god može da me interpretira bilo ko, bilo kako, tako da, to je nešto što je vrlo precizan i jasan stav bio u početku. Ja sam molio sadašnjeg premijera, tada, pre nego što smo sastavili Vladu i naveo šta su crvene linije za građanski pokret URA, sve što se tiče nacionalnih interesa Crne Gore - rekao je Dritan Abazović.

Dodao je i da su, zbog građana, tada rekli da nema govora o preispitivanju nezavisnosti Crne Gore, njenog evropskog puta, regionalne saradnje, NATO članstva i grba.

- Sve to nije taknuto, na svu sreću i jedan od tih segmenata je bio sektor bezbednosti. Dakle, ako neko želi da ode van onoga što je bio sporazum, onda ne može adresirati odgovornost na nekoga ko je to jasno naveo pre nego što smo taj dogovor imali - rekao je Abazović za Euronjuz Srbija.

 

Komentari (0)

Loading