ANDRIJA MANDIĆ: Marko Kovačević je rekao ono što misli celi srpski narod!
Foto: Alo!

Teško je pobrojati nepočinstva i neprijateljstva koja je DPS uradio prema srpskom narodu i SPC. Kad god su mogli, gde god su stigli, oni su povlačili poteze kojima bi naneli štetu našem narodu. Nakon cepanja zajedničke države i priznanja lažne države Kosovo, kao na traci su se smenjivale takve odluke lidera i poslanika ove partije, pa se, tom logikom, došlo i do rezolucije o Srebrenici kojom se čitav nas narod pokušao proglasiti genocidnim, saopštio je predsednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera DF-a, Andrija Mandić.

On je poručio da i nakon serije takvih neprijateljskih poteza, šta je drugo preostalo Srbiji, državi u kojoj živi najveći broj naših sunarodnika, nego da se brani od tih osoba koje otvoreno mrze naš narod i koriste svaku priliku da mu naude.

ANTISRPSKA REZOLUCIJA

„A sa druge strane, upravo na osnovu onoga što je zapisano u toj antisrpskoj rezoluciji, korumpirano, nereformisano DPS pravosuđe progoni Srbe po CG, a prva žrtva tog progona je gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević, koji je saopštio ono iza čega stoji čitavi srpski narod. Ali, vidimo da se u delu javnosti organizovala kampanja oko poslanika DPS, koji su izglasali sramnu antisrpsku rezoluciju. Nema potrebe da se neko iščuđava zašto se na granici vrše dodatne provere onih koji su vlastitom voljom odabrali da budu neprijatelji Srbije i srpskog naroda i koji rade suprotno većinskoj volji građana Crne Gore“, istakao je Mandić.

Prema rečima Mandića interesantno je da niko od njih nije reči progovorio kada je policija Mila Đukanovića zadržavala, ponižavala i pretresala kolegu Milana Kneževića i mene na granici Crne Gore.

PROGON SRBA JE U REDU

„Naravno da nijednu od tih adresa nije interesovalo kada je slično postupala policija Albanije prema kolegama Nebojši Medojeviću, Milanu Kneževiću i meni, na granici te susedne države. Danas se oštrica crnogorskih medija okreće ka Marku Kovačeviću, gradonačelniku Nikšića, mladom srpskom političaru i tako se pokušava stvoriti atmosfera da je normalno da se progoni onaj ko sledi glas naroda i većine, a da je strašno kada Srbija brani vlastito dostojanstvo i čast svojih sunarodnika u regionu“, zaključio je u saopštenju Mandić i dodao da se sada još i čude što naš narod ne gleda blagonaklono na političare koji nam ne misle ništa dobro, već u svakoj prilici gledaju kako da nam nanesu štetu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading