BAL VAMPIRA ZDRAVKA KRIVOKAPIĆA Povratak na mesto zločina kao pokušaj zaustavljanja političkog sloma
Printscreen

Privatizacija državnih resursa, njihova zloupotreba u partijske svrhe bilo je obeležje trodecenijske vlasti DPS, pa je skandal-premijer nastavio u istom ritmu, pozivajući na prijem i predstavnike lažne države Kosova i notorne sluge DPS režima koji su u svakoj prilici slobodni narod i građane koji su izneli najveći teret borbe i pobede nazivali izdajnicima, stranim plaćenicima, rušiteljima Crne Gore.

Sve samo ne one koji su najzaslužniji što su ga izvukli iz anonimnosti i postavili na najistaknutije mesto u državi. Nakon što je na prevaran način formirao privatnu vladu, potpuno je očekivano da organizuje i privatnu proslavu u zgradi koja je vlasništvo države.

Premijer je u društvu koje je svojim delovanjem sam odabrao svih ovih meseci, jer se od početka svog mandata dodvorao i lažnoj državi Kosovo, i raznim penovcima, matičarima, a o slugama DPS režima kojima je napunio institucije, svoj kabinet i svoje okruženje da i ne govorimo. Kriminal koji je cvetao pod DPS režimom je ostao netaknut, pa ne bi bilo nikakvo čudo da se na prijemu na najistaknutijem mestu pojave i zvezde crnogorskog podzemlja, da se zahvale svom premijeru-zaštitniku za sve ono što je učinio za njih od decembra prošle godine.

Treći ešalon stranih ambasada, nvo posluga koja je godinama bila ikebana DPS režima, svi oni su pozvani da zasijaju na privatnoj proslavi Zdravka od Skandala, proslavi koja ima samo jedan cilj: da umanji štetu jednog survanog rejtinga, da ublaži razmere izdaje koja do sada nije viđena u crnogorskoj politici, a i šire.

Na ovom mestu se moramo podsetiti kako je u onoj izbornoj noći Krivokapić ućutkivao skandiranje mladih- Milo Lopove!- u štabu velike narodne koalicije Za budućnost Crne Gore.

Ta poruka koja je godinama bila simbol borbe i otpora nije bila draga njegovim ušima, a za mlade koji su danima obilazili crnogorska domaćinstva i borili se za budućnost ove države, na privatnoj proslavi Krivokapića nema mesta. I ne treba da bude. Kao čuvar tekovina DPS režima, čiji je godinama bio šraf, Krivokapić bi morao da pozove na proslavu i svog brata po kohabitaciji- ‘’uvaženog predsjednika’’ Mila Đukanovića, kako ga je nazvao u parlamentu onomad.

Verujemo da će Đukanović imati sluha da mu se zahvali za sve što je Premijer učinio za njega, za čuvanje kriminalnog, mafijaškog i nedemontiranog sistema, pa da zajedničkim snagama udare na one kojima su ‘’mentori van Crne Gore’’,  da se obračunaju sa onima koji se još ne daju u lance vezati, koji nemaju digitalnu potvrdu da su primili vakcinu prevare i izdaje.

Nezabeležen je slučaj u Evropi, pa i šire,  da jedan političar toliko sroza svoju popularnost i za tako kratko vreme urniše sva očekivanja i nadanja koja je narod polagao u njega. Proslava organizovana na ovaj, skandalozan način samo će dodatno ubrzati njegov pad, i ljudski i politički, a narod koji se godinama borio za demokratiju i slobodu ovih prostora dodatno podstaknuti da slom te prevarantske politike proslavi na pravi način i u što kraćem roku. Pozivnica za to opštenarodno veselje neće biti potrebna.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading