JOVAN VUČUROVIĆ: Crna Gora nema budućnosti sve dok se ne obračuna sa kriminalcima iz DPS!
Demokratski Front

- Možemo mi na političkoj sceni razmenjivati "vatru" koliko god hoćemo, ali to neće promeniti činjenicu da nije izglasan Tužilački savet i da su sve stranke parlamentarne većine na jednoj strani, a Demokrate sa druge, sprečavajući da načinimo taj presudni korak u borbi protiv kriminala. Takođe, činjenica je da Aleksa Bečić nije ispoštovao poslovnik, kao ni svoje kolege, koji su uredno predali zahtev za zakazivanje sednice, pa je očekivano da snosi odgovornost zbog toga. Javnost se opravdano pita zašto Demokrate imaju toliko poverenje u aktuelno nerefomisano tužilaštvo, u Milivoja Katnića i njegove kompanjone kojima je jedini cilj da zaštite kriminal Mila Đukanovića, a smeta im jedan od najboljih advokata u Crnoj Gori, Nikola Bulatović - kazao je Jovan Vučurović, poslanik Demokratskog fronta.

- Što se tiče advokata Bulatovića - nastavlja Vučurović-  spada da je, po Demokratama, njegov najveći ,,greh" što je branio opozicione lidere koje je proganjala diktatura, odnosno što je imao hrabrosti da brani one protiv kojih se vodila haranga i montirani procesi.

- Crna Gora nema budućnosti sve dok se ne obračunamo sa kriminalom čiji su nosioci bili i ostali u vrhu DPS, tužilaštva, sudstva, policije... DPS je decenijama funkcionisao kao partijsko-kriminalna organizacija i tek kada uništimo tu hobotnicu u svim segmentima, možemo govoriti o demokratskim procesima. Ovako, odugovlačenjem, samo im dajemo priliku da se oporave. I zbog toga je neverovatno da Demokrate, uz podršku nekih ambasadora, ne dozvoljavaju da se izglasa TS i otpočne borba protiv kriminala.  Umesto obračuna sa kriminalnom hobotnicom DPS, Demokrate sprečavaju izbor TS - zaključuje Jovan Vučurović.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading