JEDINI SPAS Medojević predstavio PET KORAKA za izlazak Crne Gore iz krize
Foto: Printscreen

On je dodao da su se potpisnici Sporazuma od 08.09.2021. godine saglasili sa dve važne političke odrednice koje ih spajaju, a to je da se nastavlja unutrašnja i spoljašnja politika DPS-a, tj. da nema promena i da je Demokratski front, koji je simbol pomirenja i promena je zajednički neprijatelj.

“Ovaj politički postizborni inženjering je neodrživ i pogrešan iz jednog prostog razloga – građani za to nijesu glasali”, isključiv je Medojević.

Takođe je rekao da zato jedino DF-u odgovaraju izbori i zato ih DF jedini i pominje, dodaje da se vlast ne može uspostaviti prevarom birača i izdajom političkih principa, a da Vlada ne može da vlada ako izgubi podršku većine. To su osnovni demokratski principi i u SAD i UK, Nemačkoj, Francuskoj, Italiji i drugim zemljama.

“Opasno je kada Vladu formira krupni kapital koji sprovodi politiku i štiti interese globalne duboke države i centara moći van Crne Gore. Zato je osnovni zadatak DF-a da građanima objasni o kakvoj se prevari i izdaji radi i da su država i interesi građana ugroženi”, rekao je Medojević.

Medojević kaže da je zato jedini demokratski i evropski izlazak iz krize – formiranje tehničke Vlade za izbore, čišćenje biračkog spiska, postavljanje politički neutralnog menadžmenta RTCG-a i smena korumpiranog i politički ostrašćenog SDT-a i na izbore.

“Neka građani kažu ko je slagao i izdao, a ko nije. DF je siguran u svoju principijelnu politiku u interesu naših građana i države Crne Gore. Samo jako. SLOBODA ILI NIŠTA”, zaključuje Medojević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading