MEDOJEVIĆ OTKRIO MUTNE RADNJE U CRNOJ GORI Zdravko Krivokapić čisti Vladu od Srba, a dovodi DPS vojnike!
Foto: Printscreen

“Sve moje ocjene, analize i predviđanja su se ostvarila”, kazao je on i dodao, “vlasnici Vijesti, masoni, sorošoidi, antipravoslavci, antisrbi, anticrnogorci, antihrišćani, poslušnici globalne duboke države, čuvari tekovina Đukanovićevog komunističko-mafijaškog režima vladaju Crnom Gorom sa 5,5% odvojenih glasova na izborima”.

“Njihov poslušnik Krivi, kodno ime Brut, je brzo otkrio svoju pravu ulogu “dupljaka” koga su drugi predstavili Crkvi kao “vjernika” i velikog “zaštitnika” Crkve. Lažni vjernik, lažni Srbin i lažni opozicionar je brzo krenuo u zadatak koji je dobio od neregularnih zidara iz Vijesti”, precizirao je Medojević.

On smatra da nakon eliminisanja DF-a (uz pomoć trećerazrednih špijuna) iz Vlade, neregularni zidari su nastavili svoju misiju.

“Krivi neregularni zidar je nastavio posao zbog koga su ga i njegova braća zidari i na ovo mjesto. Umjesto kadrova Crkve, Leposavića, Milonjića i Vukićevića, Srba postavljaju se dokazani lojalni vojnici Vijesti”, ističe Medojević.

“Neodrživa je Vlada u kojoj većina Ministara nema izborni legitimitet i ne odgovara biračima, ni građanima Crne Gore, već vladarima iz sjenke, globalnoj dubokoj državi i njenim poslušnicima u Crnoj Gori”, smatra on i dodaje, “nakon svega, bilo bi minimalno pošteno da se našim biračima javno oglase i oni koji su iskoristili svoj uticaj u Crkvi i doveli nam ovog Krivog zidara koji sad sprovodi politiku DPS-a i dalje diskriminiše SPC i srpski narod”.

On je kazao da je jasno da je nemoguće napraviti Vladu koja bi funkcionisala elementarno skladno, jer ne postoji među nama ni poverenje ni poštovanje.

“Nemoguće je napraviti hibrid dva nespojiva svijeta: DEMOKRATIJE, REFORMI, SLOBODE, POMIRENJA SVIH NARODA I GRAĐANA i slijepe poslušnosti i kolonijalnog statusa prema globalnoj dubokoj državi”, ističe Medojević.

“Vlada izbornog povjerenja, popis i čišćenje spiskova, smjene u RTCG-u i postavljanje iole ozbiljnog i odgovornog, normalnog SDT-a i na izbore.Ova prevara i izdaja naših birača i građana i interesa Crne Gore, nakon 30 godina diktature, pljačke, kriminala i poniženja, se jedino može ispraviti na poštenim izborima”, poručuje on.

“Vratimo mandat građanima, pa neka oni ocjene ko je šta radio posle veličanstvene pobjede 30.08.2020. Ko je izdao i spagao, a ko nije”, zaključio je Medojević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading