KRIVOKAPIĆEVE ĆERKE ŽIVE I RADE U BEOGRADU Nakon skandalozne Rezolucije o genocidu koju je podržao njihov otac rešile su da se oglase
EPA

 

Ćerke premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića uputile su danas medijima saopštenje u kome navode da se, nakon pisanja pojedinih beogradskih tabloida i "hajke koja je pokrenuta" na njihovu porodicu, a od danas,i na njih dve lično, ne osećaju sigurno i da su o svemu obavestile crnogorske institucije koje se bave bezbednošću.

One dodaju da je strašno da ih neko tera da napuste Srbiju.


"Sa neizmernim žaljenjem konstatujemo da je hajka koja je pokrenuta na našu porodicu, od danas i na nas dve lično, učinila da se ne osećamo sigurno i da je naš dalji boravak u Srbiji za nas neizvestan", navele su ćerke crnogorskog premijera.


Naglašavaju da su o svemu obavestile institucije koje se bave bezbednošću u CG.


"Trenutno smo u CG, a da li ćemo napustiti Srbiju i Beograd odlučićemo nakon konsultacija sa porodicom i službama koje u CG procenjuju našu bezbednost", navele su one.


Krivokapićeve kćerke dodaju da razumeju da politika na Balkanu ponekad podrazumieva i poneku težu rec, ali, navode, da to što se kroz medije u Srbiji radi njihovoj porodici, više nije politika.


"To je čist linč. Nas niko nije terao da odemo u Beograd i počnemo da se profesionalno ostvarujemo. Učinile smo to iz ljubavi. Zato je strašno da nas sada neko tera da napustimo državu i grad koje smo voleli kao svoj", navele su one.


Navode da žele da zahvale svim prijateljima u Srbiji, svim dobrim ljudima koji su ih zvali da im pruže podršku i kažu da su dobrodošle u Srbiji.


Tu Srbiju i taj Beograd smo zato i izabrale za mesto u kojem želimo da živimo.

Komentari (15)

Loading
ja

29.06.2021 18:31

Nemojte se vracati u Srbiju,i ostalu rodbinu protjerati od drugih.

Nino

29.06.2021 18:36

Kakav otac takva i deca . Stara narodna , pa zato put pod noge pa vi zaradjujte i zivite u vasoj maloj drzavici. Ni manje drzave niti veceg sranja u zivotu ne videsmo.

pravda

29.06.2021 19:29

Ostanite lepo tamo odakle ste ,Dosta nam je vise milogorkinje vas i vasih satelita .Zaprljale ste nam nas Beograd od vaseg njakanja u govoru " djesi " itd muka nam je vise.Beograd ocistiti od pogani zvane milogorsko crnogorci i krivokapickinjih gamadi "LESI OSTANI GDE SI ILI dje si ! .

Ivan

29.06.2021 19:57

Iz velike ljubavi se ostaje u svojoj zemlji,a ne odlazi u tudju. Dakle, volite vasu zemlju i vratite se u crnu goru.Ne treba nasu da volite. Mogli bi ste i sve vase rodjake da vratite u vasu voljenu crnu goru.

Milica

30.06.2021 13:13

@Ivan - Zar i vi zaista verujete da je bio genocid u Srebrnici?...pa sto ne objasniste ocu da ne forsira usvajanje sramne rezolucije.

Dejan

29.06.2021 20:27

Kako one mogu da zive u genocidnoj Srbiji sa genocidnim srbima? Treba biti ljigav i licemeran kao njihov tata pa ziveti u Srbiji. Ne pada iver daleko od klade.

Jasna

30.06.2021 00:02

Pljujete po nama,po nasoj istoriji i onda ocekujete da mi to mirno gledamo i da cisto iskuliramo...pa nismo ni mi ovce,nego put pod noge pa se ostvarujte u vasoj zemlji.

Ris

30.06.2021 03:14

Ostanite tamo i "gradite" crnu goru ( namerno mala slova) bez vas nam je mnogo bolje. A i dojadili ste nam više bahateći se po Beogradu. Prošla su ona vremena kad ste trčali u BG da zasednete u neku fotelju. Nema više. Kraj!🤬🤬🤬🤬

Pera Detlic

30.06.2021 09:28

Nek idu kod tate kad im srbi i Srbija nisu dobri.

Debeli

30.06.2021 10:57

Iz velike "koristo-ljubavi", pre će biti. Priče za malu decu.

Primus

30.06.2021 15:12

Kakve veze ima gde žive ove devojke. Mašinac nije loš i mora malo da balansira a to, sve u svemu ne bi trebalo da se dovodi u vezu sa đevuškama, da su žive i zdrave !