DEMOKRATSKI FRONT UPOZORAVA Biće protesta zbog hapšenja na Gazimestanu
EPA

Demokratski front traži od Vlade Crne Gore da od svojih partnera iz tzv. države Kosovo zahteva hitno puštanje na slobodu Rista Jovanovića, koji je , kako kažu, otet od strane albanskih nasilnika, saopšteno je iz DF. Ukoliko Jovanović ne bude pušten, DF će organizovati proteste ispred prostorija tzv. države Kosovo u Podgorici.

-Jovanović je danas na Gazimestanu štitio monahinju koja je bila izložena maltretiranju od strane ovih razbojnika. Ukoliko Vlada Crne Gore prećuti ovaj skandal, i ukoliko Jovanović ne bude odmah pušten, DF će organizovati proteste ispred prostorija tzv. države Kosovo u Podgorici, navedeno je.

I ovaj događaj govori da smo bili i te kako u pravu kada smo se još 2008. godine borili da se ni po koju cenu ne sme priznati ova lažna država. Tada je vlast DPS zabila nož u leđa Srbiji i srpskom narodu i ohrabrila albanske ekstremiste da nastave sa terorom nad našim narodom.

Isto tako se danas ponašaju i Krivokapić i Bečić, koji koriste svaku priliku za saradnju i čestitke osobama koje predvode progon Srba na KiM. Ne bi nas čudilo da su oni nasilnici, koji su maltretirali monahinju i oteli Jovanovića, primili vakcine koje im je upravo poslala Vlada Crne Gore, stoji u saopštenju DF-a, a prenosi Borba.me.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading