MILAN KNEŽEVIĆ POSTROJAVA CRNOGORSKU MAFIJU Moraćemo da zovemo Herkula Poaroa da utvrdi ko je vozio službeni automobil
Foto: Ilustracija

U tom obaveštenju piše da je nakon udesa Aleksa Ćorović prijavio da je upravljao službenim vozilom Generalnog sekretarijata Vlade, ali je više svedoka potvrdilo da je on došao nakon udesa, a da je mercedesom upravljao Nikola Kandić.

U dopisu Boričića, koji je pročitao predsednik Odbora Milan Knežević, piše da je taj postupak još u fazi izviđaja.

Policajac koji je te noći bio na uviđaju o tome je obavestio tužiteljku, koja je naložila da se obezbedi prisustvo Kandića, ali i alkotestiranje učesnika.

Predsenik odbora Milan Knežević je rekao da je saglasan da Odbor mora raspravljati o organizovanom kriminalu.

Predsednik Odbora rekao je da bi se osećao loše da je kritikovao postupanje nadležnih organa u nezgodi u kojoj je učestvovao Miljan Perović, a da pokušava da zataška ovaj slučaj „sada kad je navodno osvežilo“.

Knežević je tužiocu Radonjiću tražio da odgovori zbog čega je prekršajno završen postupak od 25. decembra 2020. godine, kada se nakon udesa službenim vozilom Ministarstva odbrane pojavio „dobrovoljac Lazar Perović“, a sada će biti krivično delo.

Rekao je da nema razlike i da i Miljan Perović treba krivično da odgovara, kao i Kandić ako je pijan, službenim vozilom, izazvao udes.

„Moraćemo da zovemo Herkula Poaroa da utvrdi ko je vozio automobil Generalnog sekretarijata Vlade tog dana, kao i ko je 25. decembra upravljao vozilom Ministarstva odbrane. Da nije bilo službeno vozilo, sve bi se odmah utvrdilo“, rekao je Knežević

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading