ŠTA STOJI IZA LAŽNE UZBUNE U LUCI BAR? Opljačkana velika količina cigareta
youtube.com/Daily Mail

Sa magacina je skinuta plomba u trenutku dok je Luka Bar bila evakuisana zbog dojave o bombi, za koju se ispostavilo da je bila lažna. Broj sa kog je javljeno da je u toj Luci postavljena eksplozivna naprava, registrovan je u inostranstvu.

 

Dojava da je u Luci Bar postavljena eksplozivna naprava bila je lažna, saopšteno je juče popodne iz Uprave policije. To su utvrdile specijalizovane ekipe iz Podgorice nakon što su juče obavile protivdiverzioni pregled Luke Bar.

„Ništa nije slučajno, potvrđujem svoju raniju sumnju da postoji izvesna sprega kriminala sa direktnim predstavnicima i ovlašćenim licima u Carinama i Luci Bar“, izjavila je direktorka Uprave prihoda i carina Milena Petričević.

U Budvi potraga za odbeglim lavom, upućen poziv svim volonterima - Alo.rs

Zbog dojave juče je bilo evakuisano oko 1.000 zaposlenih u Luci Bar, Port of Adri i drugim preduzećima koja posluju na prostoru najveće crnogorske luke.

Broj sa kog je javljeno da je u toj Luci postavljena eksplozivna naprava, registrovan je u inostranstvu.

Juče oko podne centralu Radio Bara sa nepoznatog broja je pozvala muška osoba, navodeći: "Ovo je anonimni poziv. U Luci Bar je postavljen eksploziv, ako ne obavestite policiju, za 10 minuta celi Bar će odleteti u vazduh".

Direktorica JLE Radio Bar Vesna Šoškić je odmah obavestila načelnika Policije Veselina Tabaša, koji je preduzeo sve mere u skladu sa procedurom u ovakvim slučajevima.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading