ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ ODBAČEN Narod Crne Gore ga se odriče!
EPA

 

Njihovo saopštenje za javnost koje je poslato svim medijima prenosimo integralno:

Povodom raznih spekulacija o dolasku premijera Zdravka Krivokapića u Kuče, dužni smo da javnost obavijestimo o sledećem:

Premijer Zdravko Krivokapić, kao premijer i političar nije dobrodošao u Kuče jer nije potpisao Temeljni ugovor, nije sredio birački spisak, niti je obezbedio da se održi popis, a to su 3 ključne tačke koje je obećao prošle godine u ovo isto vrijeme kada je dolazio u Kuče da traži naše glasove.

Kada smo dobili informaciju da Krivokapić namjerava da posjeti Kuče u isto vrijeme kao i prošle godine (a za osam meseci vlasti se nije udostojio da dođe) preko posrednika smo mu poručili da u Kuče kao političar i premijer više nije dobrodošao. Kao vjernik i kao građanin može da ide gdje god hoće, ali kao političar koji je izneverio Kuče, u naše pleme više nije dobrodošao.

Nas politika ne zanima, ustali smo svi do jednog da branimo svetinje i sačuvamo obraz plemena i da ne obrukamo pretke. I opet ćemo ako treba. Od prvog dana odbrane svetinja bili smo trn u oku bivšem režimu. A cijenu slobode smo platili proganjanjem i hapšenjima.

Nećemo dozvoliti da naše pleme niko zloupotrebljava u političke i partijske svrhe, a eventualna posjeta premijera Krivokapića, od koje se ograđujemo, u ovom političkom momentu, upravo sve to ima za cilj.

Parama nas nije mogao kupiti niko kroz istoriju, niti pokoriti, pa nećemo dozvoliti ni da nas neko pokušava kupiti kravama, volovima, sadnicama voća i povrća i džakovima šalitre, kako neki najavljuju, a sve to od naših para.

Još jednom, ovom prilikom poručujemo, javno, premijeru Krivokapiću da nije dobrodošao u Kuče kao političar i kao premijer dok god ne potpiše Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom.

Privatne posjete nas ne zanimaju i to nema veze sa nama jer ne želimo da nas niko uvlači u politiku.

Spremni da svi do jednog stavimo potpis na ovo saopštenje upozorenja ako bude trebalo”, stoji u saopštenju za javnost Omladine Kuča koja je organizovala litije i branila svetinje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Borča

23.08.2021 08:22

Koju je jednu dobru stvar uradio Krivokapić? Jednu?