UDARNO SAOPŠTENJE MEDOJEVIĆA: Katniću, traži zatvor za Krivokapića
Foto: Printscreen A1TV

 

Predsednik Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević poručio je glavnom specijalnom tužiocu da treba, “ako mu basta” da odredi pritvior premijeru Zdravku Krivokapiću.

Medojević je to saopštio jer je predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić pred specijalnom tužiteljkom Lidijom Vukčević jutros u svojstvu građanina dao izjavu povodom ranijih tvrdnji da mu se spremalo hapšenje u slučaju da je potpisao Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom u Beogradu.

– Milan Knežević i ja smo se odazvali svakom pozivu iz tužilaštva i dali obimne i detaljne iskaze. Katnić je od sudova tražio da nas zatvore na četiri i dva meseca.

- Ajde, Katniću, ako ti basta i ako nisi ono što si rekao nekome drugome u Skupštini, traži zatvor za Krivokapića. Neodazivanje na poziv tužilaštva, prikrivanje izvršilaca krivičnog dela, pomaganje izvršiocima krivičnih dela, lažno svedočenje… Ali vi ste obojica iz iste partije – DPS-a i imate istog vlasnika – Mila Đukanovića, pa ćeš sad, junački, sagnuti glavu – ističe se u saopštenju Nebojše Medojevića.

Bonus video:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading