Nije za Zdravka Krivokapića niko glasao zato što mu je verovao
Printscreen

Teško je živeti sa stidom zbog rada drugih, bez obzira što ne učestvujete u njihovom nepočinstvu, pitajući sebe, zar je moguće da su se Crnogorci do te mere izrodili, utrkujući se, ko će poneti titulu većeg zastiđa. "Stid nas jede i stid nas izjede" pred našim slavnim prcima i slavnoj prošlosti Crne Gore, koja se istopila u "građanističkim" lažima i prevarama, piše predsednik Saveza Srba iz Crne Gore Željko Čurović za In4s.

U Skupštini Crne Gore se vratila prva postava uigrane antisrpske ekipe, sa rezervnim sastavom podmuklih antisrba. Nikad Đukanović nije imao 55 istomišljenika kao ovoga puta u najprljavijem, najzlonamernijem, antisrpskom poduhvatu. Ukazala im se prilika i iskoristili su je da postanu ono što niko njihov nikad nije bio. Prepoznali smo sinoć 55 političkih dželata, koji su izvršili političku egzekuciju nad srpskim narodom. Izglasavanje "Rezolucije o Srebrenici" u takvom obliku, kakvu su izglasali 55 poslanika crnogorskog parlamenta je veći zločin od zločina dželata koji vrši fizičku egzekuciju. Poznato je, da je svaki dželat puki izvršilac naredbi predpostavljenih. I ovoga puta su 55 poslanika bili samo izvršioci svojih naredbodavaca.

Sramne odluke premijera Crne Gore gospodina Krivokapića, koje su podržane od strane njegovih istomišljenika, više nisu bitne kao individualna pojava. Pojedinac je u ovom slučaju nebitan. Bitna je čast i dostojanstvo Crne Gore, kao najveći postulat crnogorskog postojanstva koji je urušen politikom Mila Đukanovića i nove Vlade na čelu sa gospodinom Krivokapićem koji imaju očigledan zadatak da sprovode politiku Mila Đukanovića i DPS-a i da i dalje marginalizuju srpski blok i njihove predstavnike iz vlasti. Takva politika je perfidnija od Đukanovićeve, jer Đukanović nije prevario srpske birače, već je javno vodio antisrpsku politiku. Ovde se radi o prevari Zdravka Krivokapića, onih koji su glasali listu na kojoj je bio kao nosilac, jedan od osamdeset jednakih predstavnika naroda, koji je neposredno posle izbora izjavio da nema obavezu prema listi koju je nosio, čime je ponizio kompletno biračko telo koje je glasalo za tu listu. Nije Zdravka Krivokapića niko glasao zato što mu je verovao, već zato što ga je predložio blaženopočivši Mitropolit Amfilohije, koga je očigledno prevario Krivokapić. Sama činjenica da je povukao potpisivanje Temeljnog ugovora sa SPC, govori o njegovoj prevari i crkve, kojoj kako kaže pripada.

Na kraju, ovakav politički razvoj događaja u Crnoj Gori i nije iznenađenje. Dok je srpski blok stavio moratorijum na sva pitanja koja su veoma značajna za identitet srpskog naroda, poput pitanja NATO, takozvanog Kosova, zastave, himne…koalicioni partneri u novoj Vladi nemaju nikakve empatije prema srpskim nacionalnim interesima, već ostrašćeno nastavljaju antisrpsku politiku Mila Đukanovića.

Programska načela URE i Demokrata se ne razlikuju od programa DPSa. Očigledno se radi o još jednoj prevari srpskog naroda, po principu "da se Vlasi ne dosete."

Komentari (0)

Loading