U nedelju novi brodolom čeka Đukanovića, Milo nastavlja gubitnički niz!
Foto: Youtube/Printscreen

Novljani će na izborima birati 35 umesto dosadašnja 34 odbornika za lokalni parlament. Na crtu će izaći pet koalicija i jedan građanski pokret.

Na prvom mestu na glasačkom listiću je Novska lista „Naš grad naš brod“, čiji je nosilac dr Savo Marić.

Pod brojem dva je koalicija DPS-SD „Evropski tim za Herceg Novi“, koju predvodi dr Predrag Dabović, navodi Dan.

Na trećem mestu na listiću je koalicija koju čine Prava Crna Gora i Glas za naš Novi „Pravi Novi, sloboda je u našim rukama“, čiji je nosilac Milan Zarić.

Na četvrtom mestu je koalicija „Za budućnost Herceg Novog i Boke“, koju čine DF, SNP i Radnička partija, a nosilac je Ivan Otović.

Na petom mestu je koalicija „Stevan Katić Ni levo, ni desno. Pravac Novi“, koju čine Demokrate, Grupa građana Narod pobeđuje, Demos i Stranka penzionera, invalida i restitucije.

Pod brojem šest je koalicija „Dr Dritan Abazović Crno na bijelo Može bokeški“, koju čine URA, Bokeški forum i Bokobran, a nosilac je dr Draško Rašković.

Demokratska partija socijalista na izbore izlazi u koaliciji sa SD pod pod sloganom „Evropski tim za Herceg Novi“.

Na izborima u Herceg Novom 2017. godine najviše mandata osvojili su Demokratska Crna Gora devet i Demokratski front četiri, dok je DPS osvojio 12 i izgubio vlast.

Nakon poraza DPS-a na parlamentarnim izborima 30. avgusta, te brodoloma u Nikšiću, novski izbori su odlična prilika za nastavak „gubitničkog niza“ partije predsjednika Mila Đukanovića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading