Nacionalna služba za zapošljavanje
Foto: Alo/Foto: Vladimir Marković

21. mart u Novom Sadu 

Novosadska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) i Grad Novi Sad organizuju prvi ovogodišnji Sajam zapošljavanja, koji će u Novom Sadu biti održan u četvrtak 21. marta od 10 do 15 časova na Novosadskom sajmu, objavila je NSZ.

Poslodavcima će na sajmu na raspolaganju biti besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata, kao i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica NSZ pri zapošljavanju.

Nezaposleni, zainteresovani za učešće na sajmu trebalo bi da se jave svom savetniku za zapošljavanje radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam.

22. mart u Senti 

Ispostava kikindske Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) u Senti organizuje Sajam zapošljavanja u ovoj opštini 22. marta, objavila je danas NSZ.

Poslodavci kojima su potrebni novi kadrovi mogu da se prijave za učešće na ovom događaju i tako dobiju mogućnost direktnog kontakta sa velikim brojem ljudi koji traže zaposlenje.

Iz NSZ pozivaju nezaposlene da se jave svojim savetnicima za zapošljavanje, kako bi preuzeli upute za učešće na sajmu zapošljavanja.

4. april u Kikindi  i 5. u Kanjiži 

Kikindska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) organizuje u aprilu dva sajma zapošljavanja, i to u Kikindi 4. aprila i u Kanjiži 5. aprila, objavila je danas NSZ.

Sajam u Kikindi će biti održan u Spotskoj hali Partizan, a Kanjiži u Obrazovno kulturnoj ustanovi Cnesa. Poslodavci kojima su potrebni novi radnici mogu da se prijave za učešće na ovim sajmovima i tako dobiju mogućnost direktnog kontakta sa velikim brojem radnika koji traže posao.

Nezaposleni koji žele da učestvuju na sajmovima trebalo bi da se jave svojim savetnicima za zapošljavanje kako bi preuzeli upute za učešće, ističe NZS, prenosi Tanjug.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading