Huawei tabla
Foto: Alo/Promo

Huawei IdeaHub tabla, uređaj najnovije tehnologije koji koristi veštačku inteligenciju koristi se i za sastanke predsednika država i vlada, članova kabineta, zasedaju saveti za nacionalnu bezbednost, ratni štabovi, vodi spoljna i unutrašnja politika…

Huawei IdeaHub tabla je danas najbolji alat za virtualne sastanke I višedimenzionalni video konferencijski sistem.

Vrhunska režija

Uz pomoć Huawei IdeaHub table ste „tet a tet“, tj. oči u oči sa sagovornicima do kojih biste putovali i vraćali se danima uz doživljaj da ste na istom mestu.

Huawei IdeaHub tabla ima skoro pa filmske kamere koje imaju svog softverskog digitalnog reditelja. Šta to znači? Brz i precizan sistem praćenja, obezbeđuje da je aktuelni govornik uvek u centru pažnje, koliko god da je ljudi u kadru. Sem toga, Huawei IdeHub tabla automatski prilagođava ugao kamere na osnovu veličine prostorije i broja učesnika i režira sastanak. Uz to, kao opciju nudi digitalnog simultanog prevodioca, pa je osim fizičke, rešena i jezička barijera. Vaše je samo da izaberete hoćete li da prevod bude titlovan ili da čujete glas prevodioca. Ili i jedno i drugo.

Huawei tabla

Promo

 

Huawei IdeaHub tabla je i video projektor na kom možete bežično projektovati sa ekrana mobilnog telefona, USB-a, PC-ja ili laptopa veoma lako. Jednim klikom se prebacuje sadržaj koji želite na impresivan antirefleksivan panel. Panelom se upravlja na dodir, uz poseban kuriozitet da se na njega ne hvata prašina, čak ni kosmička.

Huawei IdeaHub tabla podržava najpopularnije i najrasprostranjenije operativne sisteme, tako da su vam i „Android“ i „Windows“ na raspolaganju.

Moderna nastava nezamisliva bez Huawei IdeaHub table

Za tradicionaliste, Huawei IdeaHub tabla može da bude i „obična“ bela školska tablu po kojoj dve osobe istovremeno mogu pisati i crtati uz podršku pametnog prepoznavanja pisanja i crtanja. Automatski identifikuje reči, dijagrame i figure. Zbog ovih karakteristika, kao i činjenice da ne emituje štetno plavo svetlo, Huawei IdeaHub tabla postala je neizostavni deo rada sa đacima i studentima i jedan od glavnih alata modernih škola i univerziteta.

Huawei tabla

Promo

 

 

Osetljivost „taštinog sluha“

O dizajnu ne treba trošiti reči. Poseduje osetljivosti „taštinog sluha“ koji prima i prepoznaje ljudske glasova u prečniku od osam metara sa prednje strane table, te je Hi-Fi zvuk spreman za put oko sveta. Ima nečujne točkiće, ručke za prenošenje i 6 mikrofona, a maksimalni domet hvatanja zvuka je 12 metara.

Verovali ili ne, Huawei IdeaHub tabla radi i na plus 40 stepeni, što je u ovom mesecu možda i krucijalan podatak. A neće vas izdati čak ni na nadmorskoj visini od 5.000 metara. I ne morate je uopšte gasiti tokom čitave nedelje.

Huawei IdeaHub tabla čak i u kafani

Nekad su najprestižnije kafane imale mašine za kucanje, kako bi se kafanski dogovori pretočili u ugovore na licu mesta. Sada se šuška da jedan od najprestižnijih poslovnih restorana kod nas namerava da nabavi Huawei IdeaHub tablu za VIP separe.

Ukoliko želite da se uverite u sve ovo možete zakazati demonstraciju table na veb adresi: www.informatika.com/huawei-IdeaHub.

Autor: Harold Stojanović

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading