BEOGRAĐANIN JE POZVAO MOLERA DA MU OKREČI STAN: Nije ni slutio da mu sprema PREVARU!
Pexels

"Žena i ja smo se dogovorili da treba da krečimo stan. Supruga je preko preporuke pronašla majstora koji je došao da pogleda stan kad ja nisam bio tu. Kazao joj je da može odmah sutradan da počne da radi i insistirao je da se što pre odluči za boju kako bi počeo sa krečenjem što pre", započeo je razgovor J. P. (35) iz Beograda.

Istakao je da mu je bilo sumnjivo to što majstor insistirao da počne sa krečenjem što pre. Napomenuo je da majstor ženi tad nije rekao koliko bi koštalo krečenje. "Rekao sam ženi da ga ponovo okrene i da ga pita koliko kvadrata treba da se kreči pošto je nama veliki deo zidova prekriven ormanima. Druga stvar koja mi je bila čudna jeste što je rekao da treba da se kreči 200 kvadratnih metara zidova", podelio je svoje iskustvo sagovornik.

Kad je supruga okrenula majstora, njih troje su pričali preko spikerfona. Sagovornik ga je pitao kako je izmerio koliko metara zidova treba da se okreči, a majstor je izbegavao odgovor. "Zatim sam ga pitao kolika je cena. Šokirao sam se kad mi je rekao da treba da platimo 1.100 evra. Moram da napomenem da smo izabrali najobičniji belu boju. Napominjem da je kazao cenu bez gletovanja, jer u našem stanu nema potrebe za tim", rekao je J. P.

Sagovornik je za Mondo kazao da je majstoru rekao da odustaje od ponude. Prema njegovim rečima, moler je nakon toga pokušao da ga nagovori da pristane obećavajući mu da će smanjiti cenu. J. P. nije odustajao, kako je naveo, jer mu je sve od samog početka bilo sumnjivo, piše mondo.

"Nakon toga sam pozvao nekoliko majstora i našao drugog koji je ponudio da nam okreči stan za 290 evra. Tek sam se tad šokirao kad sam shvatio koliko je novca hteo da nam uzme. Posle mi je postalo jasno zašto je insistirao da što pre krene sa krečenjem", zaključio je razgovor J. P. iz Beograda.

Na internetu smo proverili cene krečenja. Pronašli smo nekoliko oglasa u kojima se navodi da krečenje po kvadratu ide od 1 do 2,7 evra.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading