SEDIŠ 8 SATI, PLATA 350.000! Zašto je ovaj oglas napravio pometnju međ Srbima?
Foto: Shutterstock

Ovaj oglas je zanimljiv jer je relacija je relacija vožnje srce Šumadije i Zadadne Srbije: Aranđelovac, Arilje, Gornji Milanovac, Ivanjica, Kragujevac, Niš, Požega, Topola, Užice, Čačak. Dodaje se da je firma spremna da vozačima plati i polaganje za CPC obuku.

Da bez dobrog transporta robe ili brzne usluge nema ni napretka u poslovanju, potvrdiće i mnogi preduzetnici koji nude velike plate vozačima.

Na jednom oglasu smo pronašli ponudu poslodavca koji nudi platu od 150.000-180.00 dinara za puno radno vreme uz naglašenu mogućnost nedeljnih bonusa. Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja ili kao dodatni posao kome je potreban dodatni izvor prihoda.

Mesečnu platu za vozače B kategorije do 140.000 dinara nudi jedna beogradska firma za fleksibilno radno vreme i redovnu isplatu na 15 dana. Naglašena je mogućnost rada sa službenim ili sopstvenim vozilom.

Vozači za prevoz putnika mogu da imaju platu od 100.000 dinara, navodi se na jednoj oglašivačkoj stranici, prenosi Blic Biznis.

Dostavljači i kuriri

Brza dostava proizvoda je postala neophodna u modernom društvu. Svi žele toplu hranu iz omiljenog restorana, a kurirska ponuda ide dotle da se dostavljaju i namirnice iz supermarketa na kućnu adresu. Zbog takve potražnje, kuririma se negde nudi plata od 200.000 do 250.000 dinara.

Na jednom oglasu za posao, početnici u "pripremi robe i distribuciji do krajnjeg korisnika (restorani, hoteli, kafići)" imaju 80.000 dinara, a ona može ići na 160.000 dinara.

Prosečna plata ovih radnika je oko 100.000 dinara, sudeći po oglasima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading