OVOGA SE NIKO NIJE SETIO Sanja iz Novog Sada pokrenula je svoj biznis, vlasnici pasa oduševljeni originalnom idejom
Foto: Shutterstock

Ova tehnološkinja je svojim rukama uspela da napravi kozmetičke proizvode za četvoronoge prijatelje.

Parfimerija za pse predstavlja prvi objekat ove namene u Novom Sadu, a nastao je potpuno spontano i iz čiste ljubavi. Kako je godinama radila kao tehnolog u razvojnim laboratorijama u Zrenjaninu i Novom Sadu, Sanja je jednog sasvim običnog dana koji je naizgled izgledao da će proći kao i svaki prethodni, na neobičan način odlučila da njen životni put krene u potpuno drugom, inovativnom pravcu.

- Priča oko ovog biznisa počela je tako što smo usvojili pudlicu od jednog udruženja iz Novog Sada i onda sam ja kao tehnolog koji se bavio proizvodnjom sredstava za higijenu kod ljudi odlučila da istražim šta je to potrebno za pse, a prvenstveno da bih svom kučetu napravila nešto što bi mu odgovaralo. Nakon što sam napravila sredstvo, udruženje je prepoznalo koliko se mom kučetu dlaka preporodila i uputili su mi molbu da i njima napravim isto. Podstaknuta njihovim oduševljenjem, počela sam da pravim proizvode za široke mase – priča za NS Uživo Sanja.

Kako ljubiteljka životinja i inovatorka dalje navodi, s obzirom da se dobar glas daleko čuje, vrlo brzo je za ova sredstva čuo veliki broj ljudi. Naročito su pomogli grumeri u salonima koji iako su mnogo proizvoda već imali na raspolaganju, počeli su da se opredeljuju baš za njen, što je doprinelo da sve veći broj vlasnika pasa čuje za proizvod.

-Počelo je od univerzalnog šampona i desilo se da sam našla pravu meru svih komponenti. Da bude dobro za pse a i da vlasnici budu zadovoljni zbog lakše nege i prijatnog mirisa. Sada je u procesu balzam za negu šapica, kao i za zaštitu šapica tokom zimskog perioda ili eventualno leti, kada je vruće.

 

 

 

 

 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading