Fond PIO
Foto: Tanjug/FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ bg, ilustracija

Sastanak u Tesliću bio je fokusiran  na izazove u elektronskoj razmeni dokumentacije između nosilaca osiguranja, odnosno na potrebe i mogućnosti bespapirne komunikacije i poslovanja u savremenom svetu, ističe se u novom sapoštenju Fonda PIO.

Na zvaničnoj internet stranici Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje objavljeno je saopštenje povodom tradicionalnog okupljanja održanog u Tesliću.

Delegacija Republičkog fonda PIO učestvovala je na tradicionalnim 14. Susretima direktora fondova/zavoda za penzijsko/mirovinsko i invalidsko osiguranje država nastalih na prostoru bivše SFRJ, održanim u Tesliću, u Republici Srpskoj, od 10. do 12. juna ove godine.

Fond PIO na ovim susretima predstavljali su direktor Fonda Relja Ognjenović, zamenik direktora RF PIO dr Aleksandar Milošević, direktorka Sektora za finansijske poslove, Bojana Popović, direktor Sektora za ostvarivanje prava iz PIO, Vladimir Stanković, i direktor Sektora za informacione tehnologije, Mašan Bulatović.

Sastanak direktora nosilaca obaveznog penzijskog osiguranja ove godine tematski je bio fokusiran na izazove u elektronskoj razmeni dokumentacije između nosilaca osiguranja, odnosno na potrebe i mogućnosti bespapirne komunikacije i poslovanja u savremenom svetu.

Osnovne teme sastanka bile su elektronsko poslovanje i svrha uspostavljanja elektronske razmene podataka koji su od značaja za ostvarivanje i korišćenje prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja.

Direktor Fonda PIO podsetio je i da su povećana sredstva za raznobrnoje pogodnisti za prenzionere. Detalje možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading