vikendica
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kuća na prodaju ima širom Srbije. Nekretnine koje se prodaju za mali iznos najčešće su male kvadrature i potrebno im je renoviranje. Ta dodatna ulaganja mahom nisu velika, a ukoliko ima potrebne za ozbiljnijim radovima, vlasnici najčešće naglase prilikom oglašavanja.

vikendica

Foto: Shutterstock

 

 

OVO SU TRI JEFTINE KUĆE KOJE SU OGLAŠENE NA SAJTU NEKRETNINE.RS:

Kuća u Gadžinom Hanu 16.000 evra

Oglas za prodaju ove nekretnine je svež, odnosno postavljen je početkom juna tekuće godine. Kuća ima od 90 kvadrata, a nalazi se na placu površine 579m2 u selu Donji Dušnik. Asfaltni put je u blizini. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe i kupatila. Kuća je odmah useljiva, ali, kako se može videti na fotografijama sa sajta, nije nameštena, što je to prepušteno budućem vlasniku.

Cena nekretnine je 16.000 evra, a vlasnik je podvukao da je kuća uknjižena i da se očekuje kupovina gotovinskim plaćanjem.

Kuća u Koraćici 18.000 evra

Vlasnik je naveo da se radi o vikendici na obroncima Kosmaja. Površina kuće je 38m2, a uz nju dolazi plac od 16 ari. U objektu niko ne boravi već duže vreme, pa je naglašeno da su potrebna ulaganja. Od prostorija ima spavaću sobu, kuhinju sa trpezarijom i kupatilo.

"Plac lep, popunjen šumom, sa potočićem na dnu placa. Lokacija je odlična, vrh Kosmaja na 1,5 km, centar Mladenovca na 10 km, manastir Pavlovac iz 14 veka u blizini", stoji u oglasu. Dalje dodaju da je autobuska stanica na 200 metara od objekta.

Kuća u Gornjoj Toponici 19.300 evra

vikendica

Foto: Shutterstock

 

 

Površina ove kuće na prodaju je 46m2. U pitanju je prizemni objekat standardne gradnje, a se sastoji od ulaznog hodnika, gde je predviđena kuhinja, dnevne sobe, spavaće sobe, kupatila i ostave. Na sajtu Nekretnine.rs je još navedeno da se uz kuću prodaju i dva vanknjižna objekta površine oko 50 m2. Objekat je odmah useljiva, što je dobra vest za one koji žele da žive u Nišavskom okrugu.

Prema podacima RGZ iz marta, ukupno jе izvršеno 121.627 kupoprodaja na tržištu nеpokrеtnosti u prеthodnoj godini, što jе za 15,7 odsto višе u odnosu na 2019. prе izbijanja pandеmijе korona virusa i za 13 odsto manjе nеgo u 2022. godini. U ukupnom prometovanju kuće su zauzele 13 odsto piše Blic.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading