HIT PRIČA IZ ČAČKA: Konobara nema, pa su gazde smislile kako da se pomažu
Foto: Shutterstock

Neverovatna kolegijalna priča stiže iz Čačka gde su kafedžija Vujo i ugostitelj Rapo napravili neobičan dogovor. U situaciji kada jako teško mogu da nađu konobare, oni su prinuđeni da sami rade u svojim lokalima svih sedam dana u nedelji. Ipak, za ovu situaciju pronašli su rešenje.

- Teško je naći radnike, konobare i zbog toga smo prinuđeni da svakodnevno radimo u svojim ugostiteljskim objektima i da nemamo ni jedan slobodan dan. A onda smo seli, moj komšija Rapo koji ima isti problem i ja i dogovorili se da jedan dan radim ja kod njega, da bi on bio slobodan, a drugi dan on kod mene kako bih ja bio tada slobodan - rekao je Vujo.

Ugostitelji

Foto: RINA

 

 

Ova dvojica Čačana najbolji su primer da između ugostitelja ne mora uvek da postoji samo i isključivo rivalitet, već da i te kako mogu dobro da sarađuju i druže se.

- Ovo što smo se dogovorili je zaista odlična stvar. Ne možemo da zatvorimo jedan dan lokal kako bi odmarali, ali ne možemo ni da radimo svaki dan, dodaje Vujo.

Inače, i Rapo i Vujo su poznati čačanski ugostitelji koji rade dugi niz godina. Rapo je vrstan pečenjar iz Trbušana, dok je Vujo njegov komšija kafedžija iz prigradskog naselja Lugovi, piše Telegraf.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading