Taksa
Foto: Shutterstock/FOTO Shutterstock

Milica je odlučila da se odmori u Grčkoj, a sada je sa pratiocima podelila detaljnu računicu goriva do Halkidikija i nazad.  Ona je istakla koliko će vas koštati ako koristite dizel, a koliko benzin.

- Koliko ti treba para da bi otišao do Grčke i nazad? - započela je Milica priču.

- Autom ako ideš na Halkidiki, sa putarinom ti treba oko 210 evra ako ideš na dizel, a oko 200 evra na benzin i oko 140 evra ako ideš na metan - rekla je Milica.

Prevare za aranžmane

Foto: Shutterstock

 

 

Inače, čitateljka Telegraf Biznisa nam se javila nakon što je posetila Grčku, odnosno Kaliteu na početku sezone. Kako nam je tada istakla, pored jeftine hrane i piće, zatekao ju je veoma jeftin noćni život.

- Vratila sam polovinu novca kući jer je stvarno sve bilo i više nego povoljno. Može se reći da su neke stvari jeftinije nego u Srbiji - istakla je ona.

Kako nam je dalje objasnila, hrana je veoma povoljna, kao i noćni život.

- Imali smo mogućnost da kupujemo kartu na ulazu u klub za 10 evra, ali sa njom dobijali smo i po dva pića. Moram da napomenem da je to jedan od elitnijih klubova, te ovo svakako nije očekivano. Takođe, što se tiče hrane, giros je bio svega 4 evra, dok je piće bilo po evro-dva - dodala je ona.

Čitateljka je istakla da voda nije za piće, te da su je kupovali, ali da im to nije previše opteretilo budžet.

- Kupili smo ceo paket vode, kao i neke osnovne stvari i sve to nas je iznelo svega šest evra, to je stvarno jako malo - dodala je ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading