Prevare za aranžmane
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Na društvenoj mreži X pojavio se oglas sa šokantnim iznosom za koji su neki korisnici bili ubeđeni da je greška, a drugi su se nadovezali na cene nekretnina na omiljenom letovalištu Srba.

- Zanoš Sremski Karlovci vikendica 37 kvadrata 211.150 evra. Da lisu ovi ljudi pri sebi, vikendica-kocka od 37kvm u nedođiji, košta 200.000+€ za te pare ću da kupim ostrvo u Grčkoj - glasi objava koja je pokrenula lavinu komentara:

- Možda su pogrešili pa ima nula više - pitao je jedan korisnik, dok je drugi dodao da je ponuda vikendica sve slabija:

novčanik

Foto: Shutterstock

 

 

- Ja sam gledala neke agencije, sve što je pristupačno je već prodato. Pitam se ko kupuje, građani nemaju toliki novac. Ko je lud da plati 200.000 € za vikendicu u šumi? Ili vikendicu od 300 kvm?

Međutim, korisnici su napisali i da mesto Zanoš nije nedođija, ali da je ovaj iznos papren po svim standardima.

- U Grčkoj apartmani do 40.000 evra. Lik kojeg poznajem za 80.000 kupio popriličan stan u Nea Kalikratiji.

 

 

Inače, prema podacima platforme za pretraživanje nekretnina Spitogatos, centar Atine i čuveni Halkidiki su najpoželjnije lokacije za kupovinu nekretnina u Grčkoj među stranim kupcima - Kasandra, Sitonija, Kalikratija, Mudanja se najviše traže.

U poslednjem kvartalu 2023. godine prosečna cena kvadrata na Halkidikiju iznosila je 2.193 evra po metru kvadratnom, što je za 12,1 odsto više nego u istom periodu prethodne godine kada je kvadrat iznosio 1.957 evra, piše Kurir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading