dinari
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Nakon tradicionalnog maturantskog plesa svršenim školarcima srednjih škola u Knjaževcu saopštena je lepa vest. Naime, kako je najavio predsednik ove opštine oni će dobiti pomoć od opštine Knjaževac u iznosu od 5.000 dinara.

Tačno u podne, maturanti Knjaževačke gimnazije i Tehničke škole plesali su tradicionalni maturantski ples, pridruživši se vršnjacima širom Evrope.

Ovaj događaj predstavlja simbolično obeležavanje završetka njihovog srednjoškolskog obrazovanja, preneli su lokalni mediji.

Maturantski ples održan je na platou Doma kulture, čime je još jednom simbolično obeležen završetak srednjošlskog obrazovanja.

Pomoć 5.000 dinara

Manifestaciji je prisustvovao predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić. Ovom prilikom, predsednik opštine je najavio novčanu pomoć svim maturantima srednjih škola u Knjaževcu u iznosu od 5.000 dinara, što će im omogućiti da obeleže ovaj važan trenutak u svom životu na adekvatan način.

Ova inicijativa lokalne samouprave Knjaževca pruža podršku mladim ljudima u njihovom trudu i radu tokom školovanja. Istovremeno ih podstiče da nastave da se trude i ostvaruju svoje ciljeve u budućnosti, prenosi lokalni mediji.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading