WEST 65
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Iako agent nije rekao kolika je cena nekretnine, odnosno ostavio je na gledaocima videa da pogode, ipak se potrudio da naglasi vrednost ovog "luksuznog" stana. Naime, svaka druga reč je "preskup", a spominju se i brojni dizajneri čija imena je teško i ponoviti.

"Preskupi Sicis mozaici na zidovima, Boca de lobo sto i stolice od mermera, Gargenau kuhinjski aparati, Zana Hadid lusteri...", samo su neki od tih "luksuznih" elemenata stana koji se spominju u videu.

Stan poseduje dve master spavaće sobe, a u jednoj od njih je i "open-concept" kupatilo, pa ko voli nek izvoli. U stanu prevladava crna boja sa crvenim detaljima. Tu si i prozori koji se peskiraju na klik.

Naravno, o ukusima ne treba raspravljati - ali ovakav video teško da ikoga može da ostavi imunim na komentare.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Šestić (@ivan.6ic)

 

Pa su se tako našli oni koji bi arhitekti oduzeli licencu, ali i oni koji ovakav stan nazivaju "rajem na zemlji".

"Od svega ovoga bih volela da imam jedino ove prozore sa peskiranjem. A arhitekti koji je na ovo stavio potpis oduzeti licencu", stoji u jednom od komentara dok drugi korisnik ima samo reči hvale:

"Oduševljena sam nekretninom u ovoj luksuznoj zgradi! Pogled s prozora je apsolutno fascinantan, pruža neverovatan osećaj svaki put. Ovo je definitivno više od samo doma - ovo je raj na zemlji!".

Ima i onih koji nisu odoleli da se ne našale, piše Telegraf.

"Zamena za kuću na periferiji, sa zidovima od mlade teleće kože i najsavremenijim bazenom punjenim kišnicom? Eventualna doplata".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading