kuća
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/facebook

- Prelepa kuća na Vračaru u Svilajncu sa velikim dvorištem i mogućnošću kupovine na rate. Ona se prostire na preko 250 kvadratnih metara - glasi početak objave.

Kako dalje navodi, postoji i podrum, koji nudi više od prostora za skladištenje. Pored kotlarnice i ostave, tu je i potpuno opremljena kuhinja, kao i prostor za obedovanje i druženje.

kuća

Foto: printscreen/facebook

 

 

- U prizemlju se nalazi impresivan dnevni boravak veličine oko 50 kvadratnih metara, kupatilo i soba koja može da služi različitim svrhama. Na gornjem spratu nalaze se tri prostrane spavaće sobe i veliko kupatilo, dok je kuća obogaćena velikim prostranim terasama, pružajući vam mogućnost uživanja na otvorenom - nastavlja vlasnik.

 

Garaža je u sklopu kuće sa ostavinskim delom površine 25 kvadratnih metara. Objekat poseduje parno grejanje, što obezbeđuje udobnost i efikasnost tokom cele godine.

- Parcela na kojoj se kuća nalazi prostire se na 7.75 ari i karakteriše je prostrano dvorište koje okružuje kuću. Ova prelepa kuća nudi idealnu kombinaciju prostora, udobnosti i funkcionalnosti. Ono što je posebno važno jeste mogućnost kupovine na rate, što ovu ponudu čini još pristupačnijom. Cena ove nepokretnosti iznosi 135.000 evra - zaključuje se u objavi, piše Kurir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading