kuća
Foto: Printscreen/halo oglasi

U oglasima za prodaju nekretnina naišli smo na pravi biser na tržištu, da ne kažemo bajku koja čeka svog junaka. Naime, na Avali se prodaje kuća nalik na zamak sa jezerom, vodopadom i kočijom ispod svake cene. Za "simboličnih" 280.000 eva, ovaj raj može biti vaš.

Ako uzmemo u obzir da se deo kuće u Beogradu prodaje po istoj ceni, negde i višoj, ili pak da je stan od 123 kvadrata na Novom Beogradu otišao za 290.000 evra, onda vam je verovatno jasno zašto za kuću od 239 kvadrata traže 280.000 evra, odnosno 1.172 evra po kvadratu.

"Prodajemo prelepu kuću smeštenu na Avali, sa dvorištem površine 9,82 ara i površinom kuće od 239 metara kvadratnih. Dvorište je oaza mira sa mnogo drveća, jezerom u kojem plivaju Koi šarani i vodopadom", stoji u oglasu.

 

Kuća je na dva sprata i ima tri spavaće sobe, isto toliko kupatila, dve dnevne sobe i kuhinju. Takođe je povezana na gradsku struju i vodu, a ima i solarne panele.

Dodaje se da ima i dva velika rezervoara za kišnicu za zalivanje dvorišta.

"Dvorište predstavlja posbeno remek delo za opuštanje i odmor, pogled iz kuće će vas ostaviti bez teksta", poručuje se u oglasu, piše telegraf.

Kako vam se čini kuća? Da li biste dali traženi novac za nju?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading