Vol Strit
Foto: EPA/JUSTIN LANE

Vejs je nedavno sugerisao svojim 122.000 pratilaca na Jutjubu da je budućnost bitkoina čak svetlija od njegovih prethodnih predviđanja za ovu godinu, objavio je The Daili Hodl u sredu. On je istakao da bi nedavno uvođenje fondova kojima se trguje na berzi (ETF) moglo da podstakne Bitcoin na nove visine.

Prema Vais-u, probijanje praga od 84.000 do 85.000 dolara bi „veoma otežalo” da bitkoin ponovo padne ispod 65.000 dolara. Predvidio je da će bitkoin iznenaditi ljude svojom uzlaznom putanjom, potencijalno dostići 355.000 dolara do aprila 2027.

„Mislim da će bitkoin iznenaditi ljude jer svi oni koji su pogrešili prošli put kada je bitkoin porastao na 250.000 ili 300.000 dolara, ovoga puta se čini da su to razumne projekcije“, rekao je on.

Inače, ova prognoza iz Vais-a dolazi nakon nestabilnog perioda za Bitcoin. Nedavno je doživeo najveći dnevni pad od novembra 2022, uprkos tome što je u početku dostigao nove maksimume.

Ranije, u oktobru 2023., Vais je upozorio trgovce na održivost porasta bitkoina. Uprkos značajnom porastu vrednosti, on je upozorio na preterani optimizam, predviđajući povlačenje u novembru. Njegov trenutni izgled ukazuje na promenu raspoloženja, odražavajući potencijal za održiviji trend.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading