Prodaja
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ukoliko tražite nekretninu za sebe, pročešljajte i grupe na društvenim mrežama jer se mogu naći zaista zanimljivi objekti sa pristojnim cenama.

Oglasi se sada nalaze na brojim grupama na društvenoj mreži Fejsbuk, ali je naš savet da svakako sve proverite dva puta pre nego što ugovorite posao.

Osim jeftinih kuća u Srbiji, naši ljudi nude u dotičnim grupama nude i objekte i placeve.

kuća

Facebook printscreen

 

 

Kuća stara više od 100 godina

Jelena prodaje staro seosko domaćinstvo koje se nalazi na 16 kilometara od Valjeva, i skoro 80 od Beograda. Preciznije, u selu je Slatina, opština Ub.

Kako se navodi u oglasu, kuća je stara više od 100 godina, površine je 65 m2, pomoćni objekat je 23 kvadrata. U objekat nikad nije uvođena struja i voda, ali na banderi postoji priključak , kao i bunar sa pijaćom vodom koji je na samoj parceli.

"Do asfaltnog puta ima 450 metara dobrog, valjanog makadamskog puta", piše Jelena u oglasu.

Ukupna površina je 85 ari i to okućnica, voćnjak sa preko 150 stabala, kao i šuma, kroz koju protiče potok. Navedena cena je 14. 500 evra.

Ministarstvo turizma i omladine raspisalo je nedavno javni poziv za podnošenje zahteva za dodelu pomoći države za razvoj seoskog turizma, koji će biti otvoren do 15. aprila, saopštilo je ministarstvo, a to možete iskoristiti i za seoski biznis.

Izvor: Blic

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading