MILICA I NENAD (34) DOŠLI U RAZGLEDANJE STANA U BG: Od vlasnika čuli zahtev koji ih ostavio bez reči
Foto: Shutterstock

Mladi par Milica i Nenad (34), koji pokušavaju da kupe svoj stan, a dok ga ne kupe žele da iznajme nešto bliže centru, susretali su se, kako kažu, sa svim i svačim u potrazi za novim domom

- Išli smo da pogledamo stan u Kraljice Natalije, koji ne samo da je pristojno izgledao, već je bio poprilično pristupačan - 60 kvadrata za 350 evra. Izdavala je neka starija gospođa, ali kako je bila sprečena da prisustvuje gledanju stana, razgovarali smo sa njenom decom. Kako je interesovanje bilo ogromno, razgledanje je bilo organizovano kao intervju za posao. Nas dvadesetak čekalo je u redu, prvo pogledamo stan, pa onda sednemo na kauč gde nas ispituju detaljno o poslu, iznose nam pravila kada sme, kada ne sme da se kupa, ko će nas kontrolisati, a šlag na torti bio je zahtev da nas fotografišu kako bi poslali baki sliku, pa da odluči da li će nas primiti ili ne - priča ovaj par.

Još je bizarnija situacija bila, kada im je mlada gospođa predstavila "savremenu garsonjeru" kod Cvijićeve na krovu svoje zgrade.

- Bukvalno krivudavim, limenim stepenicama izađeš na krov zgrade, koji je ograđen jednim delom i od njega napravljena terasa, a garsonjera, koja i nije tako loše opremljena, deluje kao da je napravljena od ostave za lopate i metle ili da je dozidana na tom krovu. I sve to gospođa je izdavala za 480 evra, plus naravno računi - kažu i dalje u neverici, a prenosi Blic.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading