Pančevo
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Cena kuće od 37.000 evra deluje neverovatno! Ali u ovom gradu je moguće.

Naime, na sajtu Nekretnine.rs privukao nas je jedan od najsvežijih oglasa u kojem se nekretnina se po toj ceni prodaje nekretnina od 150 kvadrata. Posebno je zanimljivo da uz kuću ide i lokal. Vlasnik je istakao odličnu poziciju i lokaciju objekta, te je precizirao da se nalazi u centru naselja Vladimirovac, u blizini crkve i magistralnog puta za Vršac. Mnogima će biti korisno da znaju da Deliblatska peščara, jedinstveni geografski lokalitet u Evropi.

Porodična kuću u Strelištu, Pančevo, prodaje se za 45.000 evra. Površina je 54m2 sa velikim placem od 16ari. Na placu se nalazi još i garaža, letnja kuhinja sa sobom oko 47m2 i šupa. Na drugom delu placa nalazi se voćnjak sa oko 120 stabala u petoj godini i oko 40 čokota vinove loze, navodi se u ponudi.

Ko želi baš u centar grada, može kupiti malu kuću za 55.000 evra sa spoljnim mestom za parking. Na Nekretnine.rs se oglašava i stambeni objekat površine 61 kvadrat. Cena je 51.000 evra. Navedeno je da je kupatilo renovirano 2022. godine, kao i da je stolarija zamenjena i urađena kompletna izolacija.

Vikendice u Pančevu su takođe popularne. Na primer, jednu takvu nekretninu na periferiji možete pazariti za svega 23.000 evra. Precizirano je da se nalazi "na 350 m od asfalta", odnosno Novoseljanskog puta (magistralni put do Vršca), 3,5 km od Pančeva, a od Beograda 25 km. Kvadratura je mala, svega 31 kvadrat. Poseduje bunar i ručnu pumpu, struja nije priključena, ali postoji mogućnost, istaknuto je, prenosi Blic.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading