soba koja se prodaje
Foto: Alo/Printscreen/Facebook

Tako je nedavno na društvenoj mreži Fejsbuk osvanuo oglas za prodaju sobe.

-Prodajem vrlo povoljno nekretninu u Beogradu, na opštini Palilula, na samom početku naselja u Padinskoj skeli. To je faktički jedna soba od 16 m2, sa upotrebom zajedničkog kupatila, po principu samačkih hotela. Znam da su ljudi u drugim zgradama pravili svoje kupatilo u sklopu stana, možda postoji i ta opcija ako se odlučite (imam i slike od prijatelja kako je urađeno). Stan je na 4. spratu. Na dobroj je poziciji, okolina je baš mirna, dosta zelenila, tu oko zgrade je osnovna škola, vrtić, manji market, fast food, pekara, dok je nedaleko veliki market, drugi marketi, dom zdravlja, pošta još jedan M***, još dve osnovne škole i ostalo, navodi se u objavi na Fejsbuku, a preneo je Telegraf.

 

Vlasnik oglašene sobe na Paliluli dodaje i da je "stan" za sređivanje, s tim da se to, kaže, može rešiti za veoma mali iznos novca.

- Počeli smo sa radovima. Cena je više nego pristupačna, tako da nemojte da gubimo vreme. Pre par meseci je urađen kompletno novi krov zgrade, sada se ponovo skuplja novac za sređivanje ulaza i enterijera zgrade ili će se raditi fasada. Dobra je investicija za izdavanje, takođe, možete da se skućite za male pare. Ima svu urednu dokumentaciju, stan uknjižen.

Cena je 10.900 evra.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading