prodaje se kuća
Foto: Alo/Printscreen

Kako je i sam napisao u oglasu, kuća od 130 kvadrata koja je uzgred potpuno opremljena, nalazi se u Riđici na granici sa Mađarskom, a u opisu nekretnine vlasnik Aleksa je istakao da je voda gradska, i priključak na trofaznu struju.

 

Takođe, kuća ima centralno grejanje, tj. poseduje bojler, dok je sam kotao na pelet, drva ili ugalj. Posebno zanimljivo je da je oglas koji je on postavio u grupi postavio i na ruskom jeziku ciljajući i na kupce iz tog govornog područja.

 

Rasprodaja kuća u okolini Sombora

Ovo nije jedina nekretnina koja je oglašena na prodaju u okolini Sombora, niti jedina koja se oglašava na drugim jezicima od srpskog.

Tako izvesni Saša oglasio je zavidno opremljenu kuću u samom Somboru, površine 138 kvadrata, na placu od 10 ari, za samo 17.000 evra! Doduše cena je toliko niska zato što struja nije još uvek rešena, ali kako sam ističe, papiri su sređeni!

Kupovina kuća u selima u Srbiji postala je izuzetno popularno, a oglasi, pogotovo na društvenim mrežama, su puni. Da su ove nekretnine i više nego isplative pokazuje i primer da se kuća od 70 kvadrata može naći po ceni manjoj od 7.000 evra.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading