IZDAJE STAN ZA SAMO 10 EVRA, ALI IMA ODVRATAN USLOV! Skoro niste videli šokantniji oglas
Foto: Shutterstock

Pa tako pojedini korisnici stranice "vg-gesucht" nude u najam sobu ili zajedničko korištenje stana za samo 10 eura po danu ili po jako povoljnim cenama.

Traže samo stanarke, a uslov za jeftin najam je seks uz obostrani pristanak te mogućnost da vlasnik stana može npr. ako želi ući u kupatilo dok se žena kupa.

U jednom oglasu se traži žena koja, ako želi, može iznajmiti sobu za deset eura po danu u berlinskom Fridrihšajn-Krojcbergu.

- Zdravo, budući da sam odsutan, nudim sobu u svom stanu za dve osobe u podnajam - piše na početku oglasa.

Podstanar mora biti ženskog pola.

Vlasnik stana dalje piše kako želi da bude potpuno otvoren, i potom lista neke uslove.

- Šetanje bez odeće po stanu, ili ulazak u kupatilo dok se tuširaš ne bi trebalo da bude problem - zaključuje se u oglasu.

U drugom oglasu za berlinski Simon-Dah-Kic sa druge strane, nudi lokacija sa koje se "svuda može stići pešice za samo nekoliko minuta".

Uslov je da se kod kuće razgolitite i povremeno izdržite i pogled na golog stanodavca.

Vlasnik želi da se njegova stanarka oseća "kao kod kuće" i da ga pusti u kupatilo dok se tušira.

U oglasu stoji napomena kako vlasnik stana pre nego što iznajmi stan želi da vidi fotografije pa mu kandidatkinje koje bi eventualno iznajmile stan prvo moraju poslati slike.

- Ako mi se svidite, možda vam kažem svoje pravo ime i pošaljem nekoliko fotografija - stoji u oglasu.

Svakome ko prođe selekciju ponudiće smeštaj u Frankfurter Aleji u Berlinu za samo 390 evra mesečno, prenosi Fenix magazin.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milovan

22.12.2023 19:14

Pa sta je sporno.On pod tim uslovima daje stan na koristenje.Ko hoce,hoce. I kada letite avionom postoje uslovi,mala torba,ako veca moras platiti,moras doci ranije na cekiranje.A ako ne pristajes,nemozes koristiti avion. Prosto