oglas
Foto: Printscreen/Printscreen

Jedna devojka na u grupama za izdavanje stanova na društvenim mrežama objavila prepisku i upozorenje za jedan oglas za izdavanje stana u beogradskom naselju Braće Jerković za svega 130 evra.

- Prevara! Zamislite četvorosoban stan 130 evra Braće Jerković (cena mu je tako mala jer je na "periferiji"). Išla sam da vidim dokle može da ide ljudska glupost i zlo i to je očito predaleko. Žena piše komentare kako izdaje stan i kad se javite u inboks ako ste devojka piše vam, a ako ste muškarac onda daje broj i više nije Svetlana nego Stevca tako da još jedan u nizu manijaka koji mene nikako da zaobiđu - navodi se u upozorenju devojke koja je objavila i prepisku sa stanodavcem.

oglas

Printscreen

 

Ispod objave su se nizali komentari članova grupe među kojima su pojedini napisali da je obaj stanodavac koji se predstavlja i kao žena i kao muškarac nudila ovaj stan za 100 i za 130 evra.

- Meni dala broj lika koji radi kablove i ne javlja se - napisao je jedan muškarac, dok su mnogi naseli na ovaj oglas prvenstveno zbog cene, piše Kurir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading