kuća
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Da su cene vikendica poslednjih godina otišle u nebo pokazuju mnogi zvanični podaci. Pa zato se svaka nekretnina oko 10.000 evra odmah proda. Vlasnici ovakve kuće često oglase na društvenim mrežama, a po mnogobrojnim komentarima može se zaključiti koliko je interesovanje za nekretninama.

U svom nadmetanju da dođu što pre do nekretnine mnogi ponude da dođu odmah na lice mesta, a neki čak i da uplate rezervaciju od par stotina evra i rezervišu nekretninu na neviđeno, odnosno samo na osnovu slika.

Vikendica i imanje za 12.500 evra

Vikendica ima 45 kvadratnih metara a smeštena je na 19 ari placa. Nekretnina se nalazi u u Selu Jovac kod Ćuprije, što je d Beograda udaljeno oko 150 kilometara ili nešto manje od dva sata vožnje kolima.

Vikendica na prodaju

Foto: Pixabay

 

Za ljubitelje prirode koji traže mir i tišinu ovaj kutak je pravi raj prema opisu vlasnika nalazi u samoj šumi iznad sela. I gde će lepše za sve one koji rade u gradu pa požele na vikend da pobegnu od gradske vreve. Sudeći prema kvadraturi, ova nekretnina može da posluži i za duži boravak, ali i za boravak vikendom.

Ima ukopan podrum oko 12 metara što može poslužiti za ostavu i skladištenje zimnice, a plac oko kuće je ograđen. Ima tri prostorije i podrum oko 45 metara, a ima mesta da se pregradi za kupatilo. Vikendica ima struju, voda je bunarska ali nije povezana u kuću. Takođe, u blizini se nalazi izvor sa pijaćom vodom koja je ista kao u bunaru.

Kuća je od glavnog puta udaljena na oko 500 metara. Iako skrivena od očiju javnosti do nje se dolazi vrlo lako. Imanje je kako kaže vlasnik izolovano od sela, a tek na 200 metara živi prvi komšija, piše blic

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading