izdar stan hrvatska
Foto: Alo/FACEBOOK, 𝐂𝐑𝐍𝐀 𝐋𝐈𝐒𝐓𝐀 𝐍𝐀𝐉𝐌𝐎𝐃𝐀𝐕𝐀𝐂𝐀 𝐈 𝐍𝐀𝐉𝐌𝐎𝐏𝐑𝐈𝐌𝐀𝐂𝐀


Na Fejsbuk stranici "Crna lista najmodavaca i najmoprimaca" koja se bavi izdavanjem i iznajmljivanjem nekretnina u Hrvatskoj, ona je opisala kroz kakav košmar je prošla sa podstanarima u Zagrebu, koji ne samo da su joj ruinirali stan, već su je ostavili bez kirije, kao i neplaćenih računa.

Stan kao da je u njega pala bomba

"Doveli su u stan štene s ulice koje su ostavljali samo u stanu i sve je izgrizao, zapišao garnituru od 600 evra (70.000) dinara, krevet. Izgrizao zidnu komodu, štokove", kaže.

"Pobegli su, računi neplaćeni, meni izvršenje došlo na penziju. Kažu daj im privatnost jer su kao platili čitavih 340 evra (oko 40.000 dinara) kirije (depozit nisu). Podstanari iz pakla", požalila se Jasminka i dodala kako su joj kasnije ti podstanari i pretili.

U komentarima otkrili da Jasminkin slučaj nije jedini

"Još mi je pretio kao službena osoba. Neće proći. Njih ne vole inspektori koji svaki dan imaju posla sa kriminalom. Sutra idem da tražim zaštitu od policije da imam pisani trag ako mi se nešto dogodi. Bila sam na policiji i sve prijavila", napisala je.

Pratioci stranice u komentarima su ostali u neverici, videvši u kakvom stanju su podstanari ostavili stan. "Za ove postoji poseban krug u paklu", "Čini mi se da se njega već duže vreme i od strane više različitih ljudi po grupama spominje kao podstanara iz pakla", samo su neki od komentara.

(Indeks.hr)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading