Kim Kardašijan
Foto: EPA/EPA

„The Fifth Wheel“ još uvek nije napisan, niti snimljen, ali Kim i njena dva koscenarista, Paula Pel i Džanin Brito, prodali su koncept i ideju. Uz ansambl ženskih glumica, Kim će igrati glavnu ulogu.

Pel i Brito kada su razgovarali o konceptu, odmah su se setili Kim i kontaktirali je. Nakon završetka štrajka glumaca, rad na ideji postao je ozbiljniji. Američki mediji kažu da je Kim bila na mnogim sastancima, što je podstaklo brojne studije da otvore svoja vrata i uzmu film u razmatranje.

Rijaliti zvezda biće rame uz rame uz već etablirane pisce. Osim glume, Kim će i producirati, uz Pel i moguće druge producente. Poznata 43-godišnjakinja ne susreće se prvi put s glumom, već je imala manje uloge u filmovima. Ove je godine igrala u „American Horror Story: Delicate“.

Američki izvori kažu da je ovo prihvatio Netflixov „srednjobudžetni“ tim. Prema izveštajima, piše TMZ, Netflix namerava da potroši između 30 i 80 miliona dolara na njih. Kada „The Fifth Wheel“ možemo očekivati na striming platformi, još nije poznato, prenosi Bizlife.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading