EVO KAKO ONLAJN DA PLATITE RAČUN ZA STRUJU Uvid u potrošnju električne energije sad može da se vidi u dva klika
Foto: Shutterstock/Alo! Ilustracija

Ono što je posebno istaknuto na protalu je da su naknade za plaćanje računa online, niže nego u bankama, s'toga korišćenjem ovih usluga dobijate i mali popust na vaš e-račun za struju.

Potrebno je prvenstveno da se registrujete na portalu EPS, tako što ćete uneti e-mail adresu i uneti lozinku. Sledeći korak je da unesete svoj naplatni broj i svoj JMBG i imaćete pristup svojim računima.

Korisnici portala mogu i bezbedno i brzo elektronski da plate račun za struju bez odlaska u poslovnice platnih institucija, putem sistema za instant plaćanja (IPS Skeniraj) i platnim karticama Dina, Visa i MasterCard. Naknada po transakciji je manja u odnosu na plaćanje na šalterima banaka i Pošte Srbije, iznosi 28,77 dinara i ne ide u budžet EPS. Registracija i prijava na portal je jednostavna, kao i njegovo korišćenje. Građani na portalu mogu da prate svoju mesečnu potrošnju i već na oktobarskom računu moći će jednostavno i brzo da vide da li su i koliko uštedeli.

Takođe, najavljena je i aplikacija za plaćanje računa.

BONUS VIDEO

@alo_portal Čeda se slomio pa zaplakao na pomen Jelene! Celu emisiju “U RINGU” sa Čedomirom Jovanovićem možete pogledati na našem YouTube kanalu #alo #alonovine #alodnevnenovine #cedajovanovic #cedomirjovanovic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Sad - Ewine Goelt

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Mara

16.11.2023 15:49

Sve je tacno ali zasto nece da otvori PDF racuna?