prodaja plac
Foto: Alo/Prinsrcreen

Iako su tražnja i cene na ovoj srpskoj planini za godinu dana porasle za skoro duplo, tamo se ipak može pronaći jeftino zemljište, što se može videti na jednom oglasu koji je osvanuo na jednoj popoularnoj Fejsbuk grupi, koja je namenjena prodaji i kupovini nekretnina u Srbiji.

U oglasu stoji: 

- Poljoprivredno zemljište pored asfaltnog puta 7 km od naplatne rampe Takovo. Struja na placu a gradska voda 200 metara od placa. Parcela se nalazi u selu Ozrem 10km od Rajac planine. Plac je površine 64 ara. Cena fixna 7000 evra.

prodaja plac

Prinsrcreen

 

 

Inače, u ovom mestu mnogi ljudi gaje jagode i jabuke, tamo mnogi koji imaju zemlju razvijaju biznis ili od poljoprivrede izdržavaju cele porodice. 

Podsećanja radi, razlog pojačanog interesovanja za Rajac po njemu je taj što su sa početkom korone ljudi, a sve više i investitori, otkrili ovu planinu kao mesto sa divnom prirodom, a koje još uvek nije prebukirano kao na primer Zlatibor.

BONUS VIDEO

@alo_portal Čeda se slomio pa zaplakao na pomen Jelene! Celu emisiju “U RINGU” sa Čedomirom Jovanovićem možete pogledati na našem YouTube kanalu #alo #alonovine #alodnevnenovine #cedajovanovic #cedomirjovanovic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Sad - Ewine Goelt

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading