tik toker
Foto: Printscreen/Printscreen Tik Tok

Đovani Petrucijelo u videu kaže da je jedan Ajfon 15 Pro Max od 1 TB za sebe naručio u septembru. Zatim je naručio još tri telefona Ajfon 15 Pro Max od 256 GB za svoje zaposlene. Međutim, 1. novembra, kada se narudžbina s telefonima pojavila, dobio je znatno više nego što je očekivao.

U videu je raspakovao sve tri kutije koje su mu stigle i u neverici gledao sve te Ajfone.

@legends_gio Someone reallyyy screwed up 😭 #fyp ♬ original sound - Legends_gio

"Mogao bih da imam problema ako ovo objavim jer oni ih verovatno sada traže. Ali, šta da radim?" kaže Petrucijelo na kraju u videu koji je do sada pregledan više od 15 miliona puta. "Neko je baš zabrljao", dodao je u opis videa.

Video je prikupio mnoštvo komentara. "Zašto su bogati ljudi uvek takvi srećnici?", "Neko će dobiti otkaz", "U ovom trenutku samo pokreni svoju Apple prodavnicu", "Meni su poslali punjač umesto Ajfona 15 Pro Max. Menjaću se s tobom", "Sam si sebe ocinkario", "Organizuj darivanje", "Treba da kažeš 'koji Ajfoni?'", "Vrati ih, spasi nečiji život i posao", neki su od njih.

Apple ga je kontaktirao i telefone je vratio

Tiktoker je u naknadnim videima pojasnio da ga je Apple kontaktirao, te su postigli dogovor da vrati sve uređaje koji su mu stigli greškom. Zadržao je svoja četiri koja je naručio, a Apple mu je vratio iznos za njih, piše Index.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading