oglasi
Foto: Printscreen/Facebook printscreen

Tu se može naći mnoštvo precenjenih nekretnina, bar ako je sudeći po komentarima korisnika, ali ako se "bacite" u temeljniju pretragu, naići ćete na zaista povoljne nekretnine u dobrom stanju, u zavisnosti od potreba potencijalnog kupca, piše Kurir.

Isto tako, ako skrolujete po komentarima ispod tih oglasa, postoji mogućnost i da naiđete na razne komentare, te se neretko možete i nasmejati. Naime, muškarac iz Srbije podelio je oglas za prodaju ne jedne, već dve kuće na teritoriji Obrenovca, uz koje je i dozvola za treću kuću od 100 kvadratnih metara, a komentar jednog korisnika mnoge je šokirao, ali i nasmejao.

"Kuće se nalaze u Obrenovcu. Dve kuće i dozvola za treću kuću od 100 kvadrata da se gradi 8.5 ari placa struja voda grejanje dvorište zagrađeno. 1/1 uknjiženo. Dobrim kupcima sleduje popust cene", stoji u oglasu ovog čoveka.

Jedan od komentara privukao je pažnju mnogih, a on glasi:

"Možda nema komšija, ali ima bor, da mi daš džabe ne bih je uzeo, gde god ima bor, omorika, jela bilo koji četinar, a preraste krov kuće, ta se kuća gasi i ko god da kupi, loše mu se piše. Bor i da odseče, koren neće satruliti narednih 40 godina", naveo je u komentaru ovaj korisnik, ubrzo nakon čega su usledile rekakcije šokiranih članova ove Fejsbuk grupe za prodaju nekretnina.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading