CarGo
Foto: Promo/Foto: CarGo/Promo

Projekat se realizuje pod pokroviteljstvom Manastira Hilandar, a ovo je samo jedna u nizu donacija koju je CarGo namenio za ovaj važan projekat od početka izgradnje.

„Manastir Hilandar je, u saradnji sa Udruženjem građana CarGo, godinama unazad organizovao brojne dečije kampove, na različitim lokacijama, a onda smo se odlučili na korak dalje, na izgradnju kompleksa koji će biti u trajnom vlasništvu Hilandara. Ideja vodilja je zapravo ta da obezbedimo našoj deci da se oni međusobno upoznaju, druže, steknu nova prijateljstva, ali i da uživaju u kvalitetnim sadržajima, Ponovo smo, zahvaljujući korisnicima CarGo platforme, uspeli da izdvojimo značajna sredstva, kako bi ovaj kamp što pre bio osposobljen da primi prve posetioce“, istakao je predsednik Udruženja CarGo i poverenik Manastira Hilandar, Miloš Stojković.  

CarGo

Foto: CarGo/Promo

 

 

Podsetimo, u pitanju je kompleks vredan gotovo milion evra, a po završetku izgradnje, biće namenjen organizaciji dečijih kampova, u kojima će svoje najlepše dane detinjstva provoditi deca iz ugroženih područja, kao i deca iz dijaspore, koja budu želela da se bliže upoznaju sa lepotama i istorijom svoje domovine. U perspektivi, ovaj multifunkcionalni kompleks biće mesto susreta i majkama sa više dece, osobama sa invaliditetom i ostalim osetljivim kategorijama stanovništva.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading