Weekend media festival
Foto: Promo/Alo

U ovom ekskluzivnom okruženju, prezentaciju su vodili dva vrhunska domaćina: Tomaž Kavčič, jedan od 100 najpoznatijih svetskih šefova kuhinje, vlasnik Mišlenove zvezdice, i Igor Luković, somelijer, vinski sudija, novinar i urednik magazina "Vino & fino".

Weekend media festival

Alo

 

Igor Luković je posetioce vodio kroz čarobni svet lokalnih autohtonih sorti vina, poput Tamjanike, Prokupca, Smederevke i Grašca, dok je Tomaž Kavčič očarao prisutne uparivanjem vina sa svojim izvanrednim kulinarskim specijalitetima. Ova sinergija ukusa gastronomskih i vinskih čarolija oduševila je prisutnu publiku i još jednom potvrdila bogatstvo ukusa i veliki gastro-vinski potencijal regiona.

Weekend media festival

Alo

 

Prezentaciji je prisustvovala brojna publika koja je imala privilegiju da se upozna sa autentičnim vinima našeg regiona. Ovo veče druženja je bilo nezaboravno, a s ponosom je pokazalo da dobra hrana, dobro vino i dobro društvo brišu granice.

Ovaj ekskluzivni skup sa svojim spojem vina i gastronomije iz zemalja Otvorenog Balkana ne samo da je očarao prisutnu publiku već je i istakao značaj kulturne raznolikosti i kulturne baštine Balkana, postavljajući temelje za buduće saradnje i razmene u svetu vinskog i gastronomskog stvaralaštva.

Večerašnja prezentacija u Rovinju predstavlja samo jednu od brojnih uspešnih promocija Vinske Vizije Otvorenog Balkana. Okupljeni gosti uživali su u regionalnim autentičnim vinima i potvrdili svoj dolazak na najveći regionalni vinski sajam - Vinsku Viziju Otvorenog Balkana. Vinska Vizija Otvorenog Balkana obećava da će biti nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje vina, gastronomije i kulture Balkana. Ovom prezentacijom još jednom su otvorena vrata raznolikim ukusima i nasleđu našeg regiona, istražujući bogatstvo vinske tradicije na jedinstven način. Večerašnji skup pružio je priliku svim gostima, obožavaocima vina, da dublje razumeju i iskuse svet vina i hrane Balkana, istražujući autentične i lokalne sorte koje čine srž naše kulturne baštine.

Weekend Media Festival, najveći regionalni događaj industrije komunikacije, medija i poslovanja, i već šesnaesti put okuplja stručnjake i entuzijaste iz ovih oblasti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading