"CELO LETO NISAM VIDEO NIŠTA TAKO JEFTINO" Ovde su pica, veliko pivo i sladoled samo 10 evra!
Foto: Shutterstock

Upravo zato, Englez Pol Bradbri koji živi u Hrvatskoj, na Hvaru, odlučio je za Total News Croatia da piše o najjeftinijem gradu u Hrvatskoj koji se nalazi na samo pola sata od Zagreba.

"Nedavno sam posetio bar u Dalmaciji gde je 0,5 litarska boca Karlovačkog piva stajala četiri evra. Nabavna cena za taj proizvod je 1,05 evra s PDV-om. Ne kritikujem, samo navodim, nemam nikakvog iskustva u vođenju kafića. Onda sam otkrio da je u baru samo 30 minuta vožnje od Zagreba cena piva iznenađujuće niska, 1,80 evra", napisao je u tekstu.

Kaže da celog leta u Hrvatskoj nije video nešto tako jeftino kao u Oroslavju, gde se, kaže, pica može pojesti za samo 7,20 evra. Veliko pivo stoji 1,80 evra, a kuglica sladoleda 1,20 evra. Ukupni trošak za takav obrok iznosi svega 10,20 evra.

“Celo leto nisam video ništa tako jeftino”, piše Britanac te navodi da nije reč o malim picama već onakvim od kojih se osoba može najesti, prenosi Večernji.

Postavlja pitanje je li Oroslavlje možda najjeftiniji grad u Hrvatskoj kada je reč o cenama restoranske pice, piva i sladoleda.

“Dakle, izazov je postavljen. Imamo 10,20 evra da pobedimo. Da li je ovo najjeftiniji grad u Hrvatskoj za picu, pivo i sladoled ili možete bolje…”, pitao je.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mario Sarafciger

23.09.2023 20:43

Gde to ima da se dobije dobra Pica za 10 evra ?