HIT OGLAS! NUDI BESPLATAN SMEŠTAJ U DUBROVNIKU: Postoji samo JEDAN uslov!
Foto: Printscreen/Facebook

Naime, vlasnik je ponudio besplatno svoju nekretninu u novogradnji tokom cele godine sa jednim uslovom. Da neko održava bazen i dvorište javlja Jutarnji.hr.

- Besplatan smeštaj u zamenu za održavanje bazena i dvorišta za jednu osobu ili par u objektu u predgrađu Splita. Pet meseci smeštaj u opremljenom studio apartmanu, a ostatak godine u jednom od stanova u objektu. Plaćeni svi režijski troškovi. Mogućnost i dodatne zarade tokom sezone - piše u oglasu.

Vlasnik, koji je želeo da ostane anoniman, objasnio je da se na ovaj korak odlučio jer smeštaj koristi samo tokom turističke sezone.

- Radi se o objektu koji je namenjen samo za turizam, tu niko ne živi. Ja živim u Dubrovniku i želeo sam da ponudim opciju besplatnog smeštaja u zamenu za to da neko održava prostor dok mene nema. Imamo domaćice koje se brinu o ovome, no želeo bih da tu neko stalno stanuje. Pre je tu živela jedna gospođa koja je, nažalost, preminula. Onda je uskočio prijatelj koji je napustio Hrvatsku radi posla – objašnjava vlasnik.

Naime, osoba koja prihvati ponudu čak i ne mora da se brine gde će tokom letnje sezone, jer vlasnik i za to ima rešenje.

– Ideja je, dakle, pronaći nekoga ko bi tu živeo bez ikakvih dodatnih troškova, ne plaća ništa, ni režije... Mogao bi tu boraviti tokom cele godine, 12 meseci, osim onih četiri, pet mjseci kada je objekat popunjen. Tada bih toj osobi ili paru osigurao opremljeni studio-apartman koji je namenjen osoblju objekta. Zauzvrat tražim da ta osoba pazi na objekat, odnosno da bude odgovorna za njega, s naglaskom na održavanje bazena i vrta – poručuje.

Kandidata već ima, no prvo mora da obavi razgovore, nakon čega će doneti odluku. Voleo bi kad bi to bio neko poznat, ali kaže da se ne boji da stan da u ruke nepoznatoj osobi, a objašnjava i zbog čega.

– Priča je zapravo vrlo jednostavna. Kvaka je u tome da ovo ide u moju korist, odnosno moj poslovni interes, stoga je zadovoljstvo obostrano. Dobro osobi koja se useli, dobro meni. Ja sam već 20 godina u turizmu i moram imati poverenja u ljude. Susreo sam se pre nekoliko godina i s krađom u apartmanu, a vrlo brzo smo otkrili lopova. Prostor ima kamere, a naravno da će osoba dati svoje podatke, prevencije radi. Smatram da osoba koja ide nešto loše napraviti, ukrasti ili se, recimo, ogluši na jedini uslov koji sam postavio u oglasu, zapravo radi sama sebi štetu. Ja ću lako naći zamenu, a oni će teško pronaći bolje uslove.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading