PREVRŠILO SVAKU MERU! Turista pogledao u račun, stavka od 2 evra je VRHUNAC BEZOBRAZLUKA!
Foto: Shutterstock

Neimenovani muškarac, koji je u regiju jezera Komo stigao iz obližnjeg Milana, naručio je vegetarijanski sendvič punjen pomfritom u Pace baru. Nakon što ga je pojeo, šokirao se kada je otkrio neželjeno povećanje cene na svom računu. Račun je podmirio bez pritužbe osoblju, ali je kasnije objavio negativnu recenziju na TripAdvisor-u.

Nezadovoljni gost objasnio je da je naručio sendvič kako bi ga mogao podeliti sa prijateljem, ali nikada nisu zatražili da ga osoblje restorana preseče na pola.

- Neverovatno, ali istinito - napisao je muškarac uz fotografiju računa na TripAdvisor-u, piše Jutarnji list. 

Na njemu se može videti da je cena sendviča 7,50 evra, Koca Kola košta 3,50 evra, voda 1,50 evra i espreso 1,2o evra, a tu je i sporna "diviso da meta", naknada za sečenje sendviča koja iznosi 2 evra.

Muškarac je restoranu dao jednu zvezdicu na TripAdvisor-u, što je ocena koja je daleko od prosečne četiri i po zvezdice - na temelju više od 100 recenzija. Vlasnica restorana branila se kad su je pitali za spornu naknadu.

- Dodatni zahtevi imaju cenu - rekla je vlasnica Kristina Biaki za italijanske novine La Repubblica.

- Morali smo koristiti dva tanjira umesto jednog i vreme za njihovo pranje se udvostručuje, a zatim i dva podmetača. Nije to bio običan tostirani sendvič, unutra je bio i pomfrit. Trebalo nam je vremena da ga prepolovimo - kaže ona.

Takođe je napomenula da se kupac nije žalio niti dovodio u pitanje naplatu i pojasnila da bi uklonila naplatu s računa da se neko pobunio.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading